Schoonslaperij

Hotel de Wildeman van Zierikzee

Na een bezoek aan Zierikzee of een avondje in de Fijnproeverij van de Wildeman is niets heerlijker dan na het laatste glas naar boven te gaan en uw logement te betreden. Het historische pand dat bol staat van de geschiedenis heeft twaalf sfeervolle kamers met elk hun eigen ‘verhaal’. Geniet nog even van het comfort, de smaakvolle details in architectuur, de heerlijke badkamer en droom weg op de verhalen uit de rijke geschiedenis van de Wildeman. De mooiste plaats in Zierikzee om ‘schoon te slapen’.

Rechtstreeks boeken wordt gewaardeerd

Voor hotelgasten die rechtstreeks boeken via telefoon, e-mail of onze website hebben wij extra voordeel. U betaalt dan namelijk altijd minder dan elders en in de laatste 14 dagen voor aankomst profiteert u van last-minute voordeel (uiteraard bij beschikbaarheid).

Een kamer reserveren in onze Schoonslaperij, Hotel de Wildeman van Zierikzee, gaat heel eenvoudig. Klik op de onderstaande button ‘Controleer beschikbaarheid’. Hierna zult u direct worden doorgeleid naar onze boekingspagina, hier kunt u de beschikbaarheid controleren en direct een kamer boeken.

 

 

U kunt ook langskomen, bellen of mailen voor een reservering:

Havenplein 25, 4301 JD  Zierikzee
Tel. 0111 – 451378
info@dewildemanvanzierikzee.nl

Check in/check out

In de maanden mei tot en met september kunt u inchecken tussen 15:00 en 21:00 uur. In de andere maanden is de eindtijd 20:00 uur. Houdt u er alstublieft rekening mee dat u rond dinertijd even moet wachten. Uitchecken is altijd tot 10:30 uur. 

Hotelparking Address

Onze parking is gelegen tegenover het (navigatie)adres Hoge Molenstraat 25, achter ons hotel. Bel even bij aankomst, dan openen wij het hek voor u.